Tällä kertaa pääsimme paljon paremmin perille. Alli uskaltaa jo kävellä ulkona miltei normaalisti, tosin saattaa jäädä tuijottamaan jotain "omituista" hyvinkin pitkäksi aikaa. Tänään se outo oli mies tupakalla :D  Alli istui ja tuijotti, tuijotti ja tuijotti kunnes mies meni tupakan poltettuaan sisään.

Aikamme eläinlääkärille oli 19:30. Varasimme aikaa kävelyyn jos se ei sujuisikaan ihan niin mallikkaasti kuin sujui lopulta ja olimme hiukan ajoissa paikalla. Allia ei olisi huvittanut odottaa yhtään ja yritti pyrkiä vastaanotolle miltei väkisin :D

Lopultakin aikamme tuli! ELL oli positiivisesti yllättynyt Allin jo niinkin hyvästä kunnosta!! Ihottuma on lähtenyt miltei kokonaan ja karvatkin suurelta osin kasvaneet naamalle takaisin. ELL sanoi, että ihan kuin olisi toinen koira vastaanotolla, tällä kertaa se bulli jota ei viimeksi näkynyt :D Alli tutki vastaanotolla hieman paikkoja ja hyvä kun kerkesi tutkittavaksi pysähtymään. Alli sai myöhässä olleen rokotuksen ja tutkittiin muutenkin. Antibioottikuuri ei ollut kokonaan purrut korvatulehdukseen ja Alli saikin hoidoksi vielä korvatippoja vähintään kuusi päivää.  Anaalirauhaset tarkastettiin ja oikea olikin tukkeutunut joten se tyhjennettiin. Saimme todistuksen Allin kunnosta ensimmäisellä tapaamisella. Reseptiä ja todistusta kirjoittaessa Alli tylsistyi ja heittäytyi lattialle kyljelleen ja päätti ottaa torkut ;)

Vastaanoton aulassa oli odottamassa kissa ja Allihan sitten ei pidä kissoista tai pelkää  niin paljon häkissään sähisemässä olevaa olentoa, että meni itsekin ihan sekaisin ja alkoi haukkumaan ja murisemaan mitä Alli ei kyllä ole tehnyt. Heti kissan ohitettuamme sekin loppui. Toki kissan omistaja oli hieman kauhuissaan "tappajasta" , pyh ja pah! Mitäs tulee ihan heti oven taakse kissansa kanssa häkkeineen. Alli on varmasti kettutyttöjen kanssa kaveria ja haluaisi vapauttaa eläimet häkeistään, heh heh!

 

Alli ja Vilma (8v) <3