Tervehdys jälleen!

Alli sai tänään uuden kaulapannan, puolikuristavan sellaisen. :) 

Neitille on hieman tullut tavaksi kiskoa valjaissa ja on  hepuloidessaan hieman hankala hallittava. Voimaa kun alkaa olemaan jo kiitettävästi...

Panta olikin oikein mainio ostos. Alli kulki niin nätisti, että jos koiraansa ei olisi omaksi tunnistanut olisi saattanut luulla sen vaihtuneen matkalla eläinkaupasta kotiin! :) Matkalla muutamat hepulointiyritykset mm rollaattoria kohtaan päätyi ennen kuin ehti edes kunnolla alkaa ja koirapuisto ohitettiin ilman isompia mutinoita (hiukan kyllä itketti kun ei sillä kertaa sinne päässyt, mutta kiskomista ei tavattu).

 

Kynsiä on kovasti yritetty lyhentää ja Alli antaa mallikkaasti kynnet leikata, kunhan saa palkinnoksi rakkainta herkkuaan pedigreen denta stix hammastikkuja palasteltuna. Kynsissä on kyllä vielä operoitavaa, vaikka hienosti niitä ollaan jo saatu lyhenemään. Vielä kuitenkin koitetaan ilman operointia tuota suorittaa, koska Alli ne antaa kiltisti leikata.

Allin mielestä "poikien jutut" on tylsää kuultavaa, mutta onneksi saa edes rapsutuksia samalla.  Alli rakastaakin varmasti eniten sitä kun saa olla lähellä ja saa rapsutuksia. Kuvittelee vieläpä olevansa pieni sylikoira ja kiipeää syliin, vaikka väkisin ellei suosiolla meinaa päästä.

Oikea sylivauva siis... <3

Koiraportteja edelleen odotellaan. Tilattu on ja kuulemma jo valmiinakin, mutta ei asennettuna eikä vielä edes meillä. Jyskistä ostetun lasten turvaportin lukituksen Alli söi suihinsa ja porttia ei näin ollen saa auki enään yhtä helposti kuin aiemmin. :D Kiltisti se on kotiin jäänyt odottamaan, toki nykyisellään vielä hieman pienemmässä tilassa, koska nämä isommat portit ovat vielä matkalla.

Vieläpä isona plussana kerrottava, että Alli on sisäsiisti. JEE!!! Viimeisemmästä kotiin pissaamisesta on aikaa hurjasti (pitkälti ennen joulua). Pikkuveljellä kyläillessämme Allille sattui vahinko vai olikos se nyt Allin vahinko, koska selvästi (jälkeenpäin tajuttu) yritti tulla kertomaan, että ovi auki tollot. :D Pieni pissa lorahti siis lattialle, mutta sen jälkeen ei edes moisia ole näkynyt, vaikka toisinaan iltapissan ja aamupissan välillä on pitkäkin aika. Hyvä meidän Alli!!

Talviterveisin Alli