Tervehdys!!

Joulu meni ja vuosi vaihtui, paljon onnea vuodelle 2010 lukijoille.

Allista on kuoriutunut reipas bullterrierin pentu (7kk). Suu on jo parantunut eikä syyliä enään ole. Missään vaiheessa ne eivät Allia  häirinneet, onneksi! Alli oli hieman ihmeissään lumen tultua maahan ja lenkille lähtiessä Allia piti houkutella todenteolla ulos. Naapureillakin oli hauskaa kun Alli pakitti rapussa ja katsoi silmiin varmasti ajatellen, että ole hyvä ja mene ulos :)

Allin totuttua lumeen se ei ollutkaan enään niin pelottavaa ja oikeastaan mukavaakin ainetta.

 

Alli on saanut paljon ystäviä lähiseudultamme, Naapurin Pate on oikein mukava kaveri, Pate on Englannin bulldog. Koirapuistoilusta Alli pitää myös kovasti, siellä tapaa paljon uusia koiria.  Useimmin Alli on kuitenkin leikkinyt Amerikan bulldog Femin kanssa. Alli ja Femi ovat aika rajuja leikeissään, mutta molemmilla tuntuu olevan todellakin hauskaa.. Ihanaa kun lumi tuli, koska Alli ei ole enää ruskea lähtiessämme puistosta pois :D

 

 

Labradorinnoutaja Tara kävi meillä kylässä ennen uutta vuotta, jotta nähtiin miten koirat tulevat toimeen keskenään ja hienosti tulivat, Menoo ja melskettä piisasi kovasti! Taralla ja Allilla on 5 päivää ikäeroa...

 

 

Välillä riiputtiin toisen korvassa / poskessa ja taas osat vaihtuivat :)

 

Alli oli leikin jälkeen aika läkähdyksissä.. hetken :D

 

Alli rakastaa läheisyyttä ja onkin kyljessä kiinni aina kun se on mahdollista. Syliin kiivetään päättäväisesti, vaikka väkisin ellei suosiolla meinaa päästä :)

 

Alli on myös melkoinen sohvanvaltaaja...

Alli ja kummipoikani Heikki 7v

 

Alli ja neidin rahapussi...

Allin mielestä koiria ei saisi kieltää. :D

Neiti painaa nyt +20kg

 

Uusi vuosi 2010 vietettiin ihanissa merkeissä keskellä metsää. Allin ja Taran melskatessa ympärillä. Välillä koiria oli neljäkin. Alli otti ilolla vastaan kaikki uudet tuttavuudet.  Metsässä sai juosta ja melskata vapaana koirien kesken, oi miten Alli nautti kokemastaan. Kotiin päästyämme Alli olikin niin voipunut, että pari päivää vietti lepäillen. Lenkille ei olisi neitiä meinannut saada mukaan. :)

 

Tässä taas hiukan Allin kuulumisia.